PEDICUREPRAKTIJK LA PIEDRA
 

Provoet

 

De Provoet Pedicure

 

Vreemd genoeg blijkt dat nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!

Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt uw pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoek aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij/hij geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

 

Wat doet een pedicure precies?

 

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorn, het op de juiste wijze knippen en frezen van de nagels en nagelproblemen oplossen.

Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijkheden wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliƫnt met een voetmassage.

 

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

 

Provoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden.

De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van Provoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.